Катастарските услуги се намалени до 90 отсто

  Ветување: Ќе направиме интервенција во тарифниците на Агенцијата за катастар на недвижности и цените за услугите ќе бидат намалени до 50 отсто. [Извор: Програма на СДСМ (2016): „План за живот во Македонија“ (стр.78), датум: ноември 2016 ]   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ:…