Нема суштински промени кај вработувањето „на определено“

  Во предизборната програма на владејачката партија СДСМ беше наведено следното ветување за кое по проверката оценивме дека не е исполнето: Со законски измени ќе го ограничиме времетраењето на Договорите за вработување на определено време и ќе ги врземе со…