Изградбата на автопатот Кичево – Охрид, се уште во рана фаза

ВМРО-ДПМНЕ третпат ветува нов клинички центар во Скопје и нова болница во Штип

ВМРО-ДПМНЕ десет години ветува електронски здравствени картички, рецепти и упати

Ратево не е приклучено на беровскиот водовод

Скопје сè уште без управувачки систем за слободните паркинг места

Наместо по 500, по 300 евра субвенции за сончеви колектори

Направена само половична реконструкција на интернатот во Кавадарци

Недовршена реконструкцијата на ОУ „Ванчо Прке“ – Штип

Сè уште не е завршена конзервацијата на црквата „Св.Ѓорѓи“ во Струга

Двориште го чека ветениот водовод

Пречистителната станица во Гевгелија сè уште не е изградена

Четврта среќа за набавка на радари за Охридското Езеро

Уште не зататнила скапо платената фабрика за селекција на отпадот во Прилеп 

Вработени преку лотарија во „Македонски шуми“ се уште „дремат“ дома

Сменет кровот на ОУ „Мирче Ацев“, но не и на ОУ „Ѓорче Петров“

Видеонадзор само во некои автобуси на ЈСП

Владата вети континуирано, а само еднаш даде субвенции на младите претприемачи

Доцни поставувањето на нови автобуски постојки во Скопје