Онлајн-совети и информации за земјоделците

Исполнето: Изградена катната гаража на улица „Даме Груев“

Катната гаража на улицата Свети Кирил и Методиј чинеше 1,4 милиони евра повеќе

Исполнето: Во Капиштец отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Отворен е Дневниот центар за стари лица во Маџари

Реализиран проектот за фискални каси со ГПРС

Реконструкцијата на булевартот „Метрополит Теодосиј Гологанов“, наместо 60 чинеше 92,6 милиони денари

Реконструирана улицата „Јордан Мијалков“ (поранешна „Железничка“)

Изграден е нов скејт-парк на кејот на Вардар

Ветувањето за спомениците во Прилеп исполнето – градоначалникот под истражна постапка

Изграден пешачкиот мост меѓу Хиподром и Инџиково

Изградено новото ОУ„Рајко Жинзифов“ во Драчево

Ревитализирани шесте големи хидроцентрали

Извршени се реновирања на стадионот во Кочани

Реконструиран автопатот Велес -Катланово

Изграден паркот на ветерни електрани „Богданци“

Реновирана е Железничката станица во Скопје

Изградена е нова зграда на ОУ „Григор Прличев“ во Железара