Нема пренос во живо од најатрактивните туристички локации во Македонија

Трајановски секоја година најавува проширување на Пластичарска

Свети Николе сè уште без паркинг за автобуси и товарни возила

Учениците од ООУ “Jоаким Крчовски” во Крива Паланка не ја добија ветената спортска сала

На пациентите сè уште им се издаваат хартиените упати и рецепти

Центарот за боречки спортови на Јакимовски остана на хартија

Не е формиран нов државен институт за енергетика

Струмица ја чека повеќенаменската хала

Нема абер од спортската сала што ја вети Стевчо Јакимовски

Не е формирана „Еко-канцеларија за подигнување на еколошка свест на компаниите“

SCADA системот на скопски „Водовод“ стои во место

Ски центарот на Водно само пуста желба

Трајановски и Трајковски заборавија на пешачкиот мост кај Алкалоид

Црквата Св.Ѓорѓи во С.Курбиново – културно наследство кое ни се распаѓа пред очи

Нема апликација „Пешачи низ Македонија“

Нема закажување за лична карта по СМС

Скопје ќе добие нов Луна парк дури во 2018, можеби

Земјиштето продадено, новата автобуска во Охрид ја нема