Не е изградена нова градинка во Стајковци

Туристите во Охрид сè уште се бројат рачно, а таксата се наплаќа, но со субвенционирање

Просторот пред ТЦ Буњаковец не е урбано уреден и хуманизиран

Не почна да се гради кружната крстосница на две нивоа на булевар „Кочо Рацин“

Не е почната изградбата на кружна крстосница на две нивоа кај „Нова Македонија“

Не е изграден монтажен паркинг спроти Југодрво

Не е изградена ветената фабрика за оружје во Македонски Брод

Гасификацијата на Неготино треба допрва да се спроведува

Не е изграден кружен тек кај автобуската станица во Неготино

Наместо модерен стадион, прилепчани добија обрасната ливада

Не е изграден колекторски систем во Радожда

Центар не ја доби ветената „вертикална шума“

Охрид е сè уште без модерно пристаниште

Не е изграден монтажен паркинг помеѓу улиците „Васил Ѓоргов“ и „Козара“

Салата „Партизан“ во Неготино остана руинирана

Не е изграден кружен тек на улиците „Ѓорче Петров“ и „Македонска војска“

Охрид не доби регионална депонија

Во Струмица не е изградена новата противпожарна станица