Започна изградбата на нов објект на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Се очекува земјоделците да добијат „зелена нафта“ оваа година

Владата прави чекори за растоварување на учениците

Преговорите за нови амбасадори се почнати, столчињата сè уште празни

Зградата Пелагонија на пат да го добие стариот изглед, поништен е претходниот тендер

Ќе поминат ли законските измени со кои ќе се скратат патните трошоци за пратениците

Започнаа активности за поткрепа на економскиот раст – изготвен е план

Исклучените од следната година нема да плаќаат парно

Почна постапката за продажба на луксузниот Мерцедес

Започна проектот за враќање на маалските полицајци

Само дел од градинките работат втора смена

Скопјани сè уште го чекаат продолжението на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“

Се уште се гради кровот на ОУ „Лириа“ во Тетово

Луна паркот во Скопје почна да се гради со големо задоцнување и пред избори

Прилеп, со задоцнување, ќе добие секундарна селекција на отпад

Реконструкцијата на улицата „11 Октомври“ во Пробишптип доцни четири години

Доцни Зeлениот катастар на Скопје на чија подготовка се чека цела деценија

Во тек е изградбата на училиштето во Капиштец