ВМРО-ДПМНЕ: Имплементација на измените и дополнувањата на Кривичниот законик

vmro-dpmne-logo

Имплементација на измените и дополнувањата на Кривичниот законик од април 2011 година, кои се однесуваат на соодветно регулирање на кривичните дела Поткуп и Противзаконито посредување, согласно со Кривичната конвенција за корупција на Советот на Европа и на нејзиниот Дополнителен протокол; [Рок: 2011]

Образложение:

Ветувањето се истражува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *