ВМРО-ДПМНЕ: Локална регулаторна гилотина

vmro-dpmne-logo

Со проектот ќе се поедностават административните процедури од страна на општините за услуги што се во нивна надлежност. Во таа насока ќе им помогнеме на општините со трансфер на знаење и искуства стекнати при правење на регулаторна гилотина на централно ниво. [Рок: 2012 година]

Образложение:

По пребарување на темата на ветувањето, не се најдени никакви информации. Ова ветување не е спомнато ни во Отчетот и поради тоа се оценува како неисполнето.

Оценето од: Марија Теговска

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *