ВМРО-ДПМНЕ: Набавка на опрема за гаснење на шумски пожари

vmro-dpmne-logo

Ќе спроведеме набавка на опрема за гаснење на шумски пожари во рамки на проектот „Зајакнување на националната подготвеност за шумски пожари“ поддржан од ФАО. Со набавката ќе се обезбеди лична опрема за пожарникарите со која ќе располага ЈП Македонски шуми со цел унифицирање на опремата и поголема заштита. [Рок: ноември 2011]

Образложение:

Извршена е набавка на опрема за гаснење на шумски пожари во рамки на проектот „Зајакнување на националната подготвеност за шумски пожари“. [Ажурирано на: 09.04.2012]

Линкови:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *