„АХТУНГ, ДИХТУНГ!“: Каде е истрагата за истекувањето докази од судските истраги

Недовербата кон истрагата, која покажува постојан „недостаток на гумичка“ во чувањето на информациите, потсетува на оној виц за најкусата можна порака од една подморница, во која навлегува вода, а која командантот ја испраќа до својата база…