Коце Трајановски: Анализа на програмата 2009-2013

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, во својата изборна програма за периодот 2009-2013 година, има ветено 201 проекти, од кои 17 се оценети. За неоценетите ветувања не успеавме да најдеме информации и се уште чекаме одговор од одговорната општина. Статистиката на исполнетост на оценетите ветувања е следната: 33% исполнето, 30% неисполнето, 24% делумно исполнето, 10% неконкретно и 3% недоследно.

Коце Трајановски

 

Локални избори 2013

КАНДИДАТ:
КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ

ОПШТИНА:
ГРАД СКОПЈЕ

РЕЗУЛТАТИ:

koce-trajanovski-2009-2013-statistika

ОБРАЗЛОЖЕНИЕ:

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, во својата изборна програма за периодот 2009-2013 година, има ветено 201 проекти, од кои 17 се оценети. За неоценетите ветувања не успеавме да најдеме информации и се уште чекаме одговор од одговорната општина. Статистиката на исполнетост на оценетите ветувања е следната: 33% исполнето, 30% неисполнето, 24% делумно исполнето, 10% неконкретно и 3% недоследно.

ПреземиПреземи ја целосната анализа на програмата на Коце Трајановски

 

Оценето од: Дејан Димитриевски и Наталија Пешиќ

Сите коментари и забелешки поврзани со овој и другите написи на Вистиномер, барањата за корекции и појаснувања, како и предлозите за проверка на изјавите на политичарите и ветувањата на политичките партии, можете да ги доставите преку овој формулар

Оставете реакција