Категорија...

Дина Спировска

Дина Спировска: Премиерот и министерот за образование немаат право да ја кршат автономијата на…

Ниту премиерот ниту министерот за образование и неговиот заменик немаат право да се ставаат над Уставот кршејќи ја автономијата на универзитетот и попречувајќи го правото на образование на граѓаните, порача СДСМ во својот одговор на…