Категорија...

Гордана Јанкуловска

Наместо за „Титаник“, Јанкуловска со политички квалификативи за СЈО

Секогаш кога на Зоран Заев му треба помош...е целосно непоткрепено тврдење, зашто активностите на СЈО се одвиваат во динамика и план што си ги прави самото СЈО, а покрај тоа, СЈО има ограничен рок до мај-јуни годинава да ги ефектуира…