Категорија...

Иџет Мемети

Иџет Мемети: Народниот правобранител освен да искаже загриженост, не може друго да направи

Народниот правобранител, Иџет Мемети во врска со  скандалот што го обелодени опозицијата за, наводно, масовно  прислушување на повеќе од 20.000 граѓани, изјави дека тој нема многу механизми да реагира освен ако некое…