Категорија...

Лидија Димова

Лидија Димова: Македонија губи заради неискористени средства од ИПА

Голем дел од средствата што преку Инструментот за претпристапна помош (ИПА) на Европската унија и се достапни на Македонија се неискористени и неповратно изгубени, тврди опозицискиот СДСМ. Наместо парите да завршат за проекти корисни за…