Категорија...

Љупчо Георгиевски

Љупчо Георгиевски: Проблем со процентите

Во интервјуто за МИА, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Љупчо Георгиевски, изјавува: Вкупно ќе бидат изградени 104 километри нови автопатишта. Имајќи во предвид дека во моментот се гради делницата од Демир Капија до…