Категорија...

Сашо Климовски

Проф. Сашо Климовски: Дали навистина има заговор со падот на цената на нафтата да ѝ се наштети на…

Во емисијата „Late Night Show со Миленко Неделковски“ во петокот на 15 јануари, професорот Сашо Климовски го даде следново објаснување за светскиот пад на цената на нафтата: Како, од друга страна, се влијае на ослабување на…