Категорија...

Сашо Василевски

Снимките сведочат дека Мукоски и Василевски ги симнуваат блокадите на собраниските порти

Снимките од собраниските камери сведочат дека на 27 април 2017 година демонстрантите, всушност, не упаднале во парламентот туку слободно влегле, а клучна улога за тоа одиграле пратениците од ВМРО-ДПМНЕ, кои ги отстраниле металните…