Категорија...

Силвана Бонева

Силвана Бонева: Немам обврска да дадам отчет за становите на децата

Во телефонски разговор за НОВА, на 23.01.2014, Силвана Бонева од ВМРО ДПМНЕ зборува за обвинувањата на опозицијата за нејзиниот имот пријавен во Анкетниот лист, и становите на нејзините синови. Вели нема обврска да даде отчет за становите…