Категорија...

Светлана Јакимовска

Светлана Јакимовска: Новите мерки… за кои се издвоени 525 милиони евра, ќе обезбедат 4.000…

Како пратеници од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, ги поздравуваме активните мерки на Владата на Република Македонија преку оперативниот план, во кои се најавени вработувања на над 4000 лица за 2014 година. Преку овие мерки ќе продолжи…