Категорија...

Васил Пишев

Васил Пишев

ПРИВАТЕН ЖИВОТ Васил Пишев е роден на 22 април 1965, како дете на Катерина и Атанас Пишеви. Со сопругата Гордана се венчава во 1990 година. Во бракот има две деца. ОБРАЗОВАНИЕ Во Струмица завршува средно образование, а подоцна…

Oпштина Струмица не плаќала двојно поскап превоз од Битола

На 24.06.2016, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Васил Пишев,  на прес-конференција , изјави дека: ....Општина Струмица плаќала двојно поскап превоз за ученици од Општина Битола... ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Оваа изјава на Пишев ја оценуваме…