Категорија...

НСДП

Николче Ацевски: Со парите од увоз на електрична енергија можеа да се изградат многу енергетски…

Во последниве шест години за увоз на електрична енергија се дадени 1,2 милијарди долари, пари со кои можеа да се изградат многу енергетски капацитети.