Browsing Tag

јавен дискурс

5-те најекспонирани теми во 2019 година што ќе се пренесат и во 2020

Минатата 2019-та, меѓу останатото, беше и година на скршени илузии и изгубени надежи. Низ медиумите постојано беше матно, а надвор постојано нешто чадеше. Дезинформации насекаде и правдата како да беше недостижна. Овде ќе се обидеме…