Browsing Tag

агенда 30

Не е вистина дека се ништат 9.000 свињи поради Агенда 30

Генералната идеја за Агенда 2030 е да се цели кон носење на консолидирани меѓунационални политики и стратегии за зачувување на квалитетот и подолг живот за луѓето во светот и намалување на сиромаштијата во целина. Нема ништо во Агенда 30…

Не е точно дека целта на Агенда 2030 е да се чипуваат и убијат 7 милијарди луѓе

Во видеото нема ништо ни за вакцини, ни за чипување, а камоли за убивање на 7 милијарди луѓе на планетата до 2030 година, како што се тврди во постот. Кога ќе се погледне генералната идеја за Агенда 2030, јасно е дека целта е носење на…