Browsing Tag

аквизиција

Бил Гејтс не е сопственик ниту на „Монсанто“, ниту на германскиот фармацевтски гигант „Баер“

Во подолг и хаотичен текстуален пост на Фјесбук, без јасна временска линија на настаните за кои се говори и кој се чита како комплексна теорија на заговор, меѓу другото, се тврди и дека основачот на софтверскиот гигант „Мајкрософт“, Бил…