Browsing Tag

ало докторе

ВМРО-ДПМНЕ: Телефонска линија за медицински совети (Ало докторе)

Ќе формираме повикувачки центар кој ќе пружа советодавни услуги/упатства за сите граѓани на Македонија, за кои не е неопходен итен медицински третман (настинки, покачена телесна температура, главоболки и др.). Во повикувачкиот центар ќе…