Browsing Tag

Америка

Постот дезинформира дека Америка планира да активира нуклеарна бомба во Украина

Тврдењето дека Америка планира да активира нуклеарна бомба во Украина не е базирано на никакви докази. Ваквото тврдење е тенденциозно и целосно произволно нафрлено. Пред да се појави оваа дезинформација, Русија ја обвини Украина дека  …

Прислушувани разговори – сет 38: Пазарот „Чаир и Тетово“

Зделките на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ се побитни од почитувањето на правото, а за да се реализираат некогаш треба да се премолчи и да се попушти, ама затоа во друга прилика добро може да се профитира. Притоа законите не се важни, важни се…