Browsing Tag

американски претседател

„Кју“ фантазиите за апсењето и судењето на Бајден останаа во сферата на лагите

Самата инаугурација на 46-тиот американски претседател Џо Бајден мина без ниту најмал инцидент, а наспроти невистините на теоретичарите на заговор на „Кју“ (Q) движењето, курсот на американската внатрешна и надворешна политика почна да се…