Browsing Tag

ампутација

На фотографијата не е Јана, туку младата Британка Лизи Холмс

Со пребарување на Интернет се открива дека на фотографијата што се шири на Фејсбук воопшто не е Јана, туку Лизи Холмс од Велика Британија. Холмс била во болница по нејзината втора ампутација кога нејзината мајка ја фотографирала