Browsing Tag

Анета Доодевска

АНАЛИЗА: За кои капитални инвестиции ќе има пари и колку? 

На хартија, повторно, за идната година е проектирано едно од највисоките нивоа на капитални расходи – буџетска ставка кој го профилира развојниот концепт на економските политики - пишува неделната економска анализа на Portalb.mk   …