Browsing Tag

анксиозност

Долг ковид постои, а анксиозноста е само еден од симптомите

Во објавата се тврди дека состојбата долг ковид не постои, односно дека таа е еквивалентна на анксиозност. Но, анксиозноста е само еден од симптомите на долг ковид, кои меѓудругото вклучуваат (како што наведува Центарот за контрола и…