Browsing Tag

Апи Џект

,,Чипот” на анти ковид вакцината е бар-код за самата вакцина и не се инјектира во пациентот

Бидејќи авторот на објавата не сакал или не разбрал што се кажува во видео-сторијата што ја пласирал заедно со неговиот текст, доаѓа до дезинформација на јавноста дека со анти ковид вакцините постои наводна опција во човечкиот организам да…