Browsing Tag

Атлантик

Како македонските и српските медиуми заедно го потонаа американскиот воен брод „УСС Детроит

Државната информативна агенција МИА деновиве пласишраше неточна информација дека „воениот брод „Фридом УСС Детроит“ потонал во западниот дел на Атлантикот“. Меѓутоа станува збор за нешто сосема друго.  Не потонал „Фридом УСС …