Browsing Tag

автобуска станица Охрид

Земјиштето продадено, новата автобуска во Охрид ја нема

Проект: Изградба на нова современа меѓународна автобуска станица Опис: На локација на сегашната автобуска станица ќе изградиме нова современа меѓународна автобуска станица, која ќе ги задоволува сите познати стандарди од оваа сфера и ќе…