Browsing Tag

автоматизирана самопослуга

Сè уште нема автоматизирана самопослуга за велосипеди

Со овој проект се планира да се унапреди постојниот систем за изнајмување велосипеди со автоматизирана самопослуга, нови 10 локации вклучувајќи ги и другите катни гаражи, како и набавка на 500 нови велосипеди од сите типови ( Рок:…