Browsing Tag

азот

Фотографијата не е од актуелните протести во Холандија, туку е стара три години

Фотографијата  споделена во постот е од холандски земјоделци кои одбиваат да ги прифатат политиките на нивната влада, но не е од сегашните протести туку е стара три години. Таа потекнува од демонстрации кои се случиле во октомври 2019…