Browsing Tag

Баба Ванѓа

Баба Ванѓа не е веродостоен извор за написи што го величаат ликот на Путин

Не е професионално да се објавуваат статии кои будат емоции кај читателите, особено во вонредни ситуации, а пак нивниот единствен извор е некој кој тврди дека ја предвидува иднината. Веста што ја рецензираме објавува едно „пророштво“ на…