Browsing Tag

базилика

Претседателката Сиљановска-Давкова во Рим не положила венец на кој пишувало „нашата држава“

Фактите говорат дека претседателката Сиљановска-Давкова положила венци во Рим, но на нив не пишувало „нашата земја“, туку „претседател Гордана Сиљановска-Давкова“ и на венците во никој случај не стоело знамето со Сонцето од Вергина туку…