Browsing Tag

бебиења

Со стари фотографии лажно се тврди дека вакцините против ковид-19 предизвикале генетски мутации кај…

Фотографиите на кои се прикажани бебиња родени со генетски аномалии се стари е се појавиле многу години пред појавата на коронавирусот и вакцините против него. Оттука, тврдењето дека бебиња се родиле со опшака, со 4 нозе и 3 раце и со коса…