Browsing Tag

бесплатни

Ајнштајн не рекол дека некој е ,,стока” ако му е понудено нешто бесплатно

Постот е илустриран со фотографија од вакцина, а во описот на фотографијата пишува: „Ако некој ти предлага нешто бесплатно, знај дека ти си стока!“ - Aлберт Ајнштајн. Од оваа инсинуација читателот треба да заклучи дека ова е некој од умните…