Browsing Tag

Бијонсе

Лажно се инсинуира дека песна на Бијонсе стара 7 години, е поврзана со коронавирусот

Постот изнесува дезинформација дека песната 7-11 е нова, иако таа е од 2014 година. Ниту графен оксид, ниту пуштање во воздух на коронавирус не може да биде дел од интерпретацијата на ова музичко дело и спотот, зашто станува збор за стар…