Browsing Tag

Билен Саљији

Билен Саљији

Билен Саљији заменик генерален директор и за член на Управен одбор на МЕПСО од 2018 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден на 23 јуни 1975 година во Добри Дол, општина Врапчиште, гостиварско. Според официјалните податоци, тој има…