Browsing Tag

биографии

Александар Наумоски

Александар Наумоски е градоначалник на Општина Ѓорче Петров ОБРАЗОВАНИЕ Во Ѓорче Петров завршува основно образование во ОУ „Мирче Ацев”, а средно образование во СУЦ „Васил Антевски Дрен” Дипломира на правниот…