Browsing Tag

бремена

Сител не емитувала приказна за прилепчанец кој ја оставил девојката, откако одбил да конвертира во…

На телевизија „Сител“ не постои содржина којашто се однесува на наводен анонимен прилепчанец чија девојка муслиманка абортирала, откако тој одбил да ја прифати исламската религија. Главната уредничка на „Сител“, Славица Арсовска за…