Browsing Tag

брзи ковид тестови

Позитивни и негативни брисеви за брз ковид тест не се манипулација – стапчињата се контролни

Видео, во кое се извадени две контролни стапчиња за проверка на брзиот тест на компанија специјализирана за производство на такви тестови, е земено како пример за наводна измама со тестовите. Во краткото видео не се претставени сите…