Browsing Tag

Буџет на Струга

АНАЛИЗА: Како се собирал и трошел Буџетот на општина Струга?

Со вкупен Буџет од 14,2 милиони евра, општина Струга е во групата на локални самоуправи кои располагаат со средни буџетски средства, од кои најголем дел или 9,4 милиони евра се очекуваат да се обезбедат од дотации, односно од…