Browsing Tag

булевар „Митрополит Теодосиј Гологанов“

Реконструкцијата на булевартот „Метрополит Теодосиј Гологанов“, наместо 60 чинеше 92,6 милиони…

Ќе се продолжи со реконструкција и со проширување на булеварот „Метрополит Теодосиј Гологанов“. ( Вредност на изведба: 60 мил. денари. Рок: 2013-2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Реконструкцијата на третиот дел од булеварот „Митрополит…