Browsing Tag

централна банка лондон

Девојката од оваа фотографија не работи во „централната банка во Лондон“ и таква банка нема

Во текстот се тврди дека девојката е директор на „централна банка на Лондон“, но, утврдивме дека такво нешто не постои. Има банка која се вика Bank of England и таа е централна банка на целото Обединето Кралство. Оваа иста фотографија и на…