Browsing Tag

ЧекорДоСлобода

Земањето брис од носот не може да ја пробие мозочната бариера

На Фејсбук се појави статус со линкувано видео кое дезинформира, тврдејќи дека тестирањето за Ковид-19 е причина за појава на симптоми кај асимптоматичните лица. Ваквата дезинформација веќе неколку недели кружи на оваа социјална мрежа на…